Rólunk


A VÍZIÓNK

A mai rohanó világban, ahol az étrendünk is ennek megfelelően változik, azért küzdünk, hogy hozzájáruljunk az életminőség javulásához globális szinten azáltal, hogy felhívjuk az emberek figyelmét az egészséges életmód fontosságára. Olyan terméket kínálunk, ami magas színvonalával segíti visszaállítani az egészséges anyagcsere alapjait.

„Dr Kulin Sándor szülész-nőgyógyász szakorvos vagyok. Immáron életem azon szakaszába értem, amikor születendő unokáim egészségét tartom szem előtt és azon töröm a fejem, mivel adhatnék még jobb alapokat lányaimnak, menyeimnek és leendő gyermekeiknek. 


Az Omega-3 például egy olyan alapkő abban a jól működő rendszerben, amit szervezetnek is nevezünk, amely már a magzati fejlődés során szükséges az egészséges felnőttkorhoz. Fő szakmai profilom a meddőségkezelés, így sajnos bőven belátást nyerhettem abba, milyen sok oldalról ér mindenkit az élet kevésbé habos oldala.


Feleségemmel, Dr. Menyhárt Rékával az elmúlt években az ország egész területéről sok fiatal házaspárral kerültünk kapcsolatba, akiknek abban próbáltunk segíteni, hogy gyermekáldásban részesülhessenek. Akik hozzánk jártak, azok tapasztalhatták, hogy mindig próbáltunk a szakmai protokollnál egy kicsit többet nyújtani.


2018 decembere óta rendszeresen monitorozom a hozzám forduló kismamák szív-érrendszeri működését a PregnaScan névre keresztelt saját találmányunkkal, ezáltal fokozva a szülés körüli kórképek időbeni felismerését. (ld. premier.pregnascan.eu) A kismamákat azonban nem elég csak monitorozni, a kórképek elkerüléséért tenni is kell!


Szakirodalmi adatok kimutatták, hogy a legtöbb várandós Omega-3 deficitben szenved, ami hatással van a koraszülés esélyére, szív-érrendszeri problémák kialakulására és a fejlődő magzat agy- és szemfejlődésére is. Pont ezért javasoltam meddőségkezelésnél és kismamáimnak is az Omega-3 szedését, hiszen ez is egy olyan pluszt adhat, ami szignifikánsan jobb eredményekhez vezet.


Régóta kerestem már olyan terméket, ami hatóanyagtartalmában és tisztaságában megfelelő lenne, magas elvárásaimnak azonban eddig egy sem felelt meg. 

Az Arctic Health Solution Omega-3 halolaj termékével ez egy csapásra megváltozott. Nem csupán a természetes és magas hatóanyagtartalom, valamint a halolaj tisztasága győzött meg, hanem az is, hogy egy vércsepp-teszt használatával objektíven mérhetem páciensseim Omega-3 ellátottságát és a kúra eredményét. A számok abszolút meggyőzőek.


Hiszek abban, hogy az Omega-3 szint emelése pozitív hatással van a mostani és a születendő generációra, így a kismamáktól az apukákon át a nagyszülőkig mindenkit biztatni szeretnék a halolaj rendszeres szedésére. Orvosi meggyőződésem, hogy feladatunk az állandó törekvés a jobb egészségre és fokozott biztonságra” – Dr. Kulin Sándor, Nőgyógyász, meddőségi szakember

E-Medlab Hungary Kft.
Székhely: 1036 Budapest, Bécsi út 85.