Arctic Health Solutions Száraz vérteszt
A képek csak illusztrációk.

Arctic Health Solutions Száraz vérteszt

Cikkszám: NAO3
Gyártó: Arctic Health Solutions »
Kiszerelés: db
Súly: 0.08 Kg
24 999 Ft
Nettó: 19 684 Ft +áfa
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: Száraz vérteszt

Termékismertető

Az AHS olajhoz tartozik egy egyedi vérteszt, amely otthonról is egyszerűen elvégezhető, nem igényel orvosi közreműködést. A teszt anonim módon küldhető be egy független laborba elemzésre (VITAS AS, Oslo, Norvégia), és eredménye online lesz elérhető 3-4 hét elteltével a www.beregndinbioindex.no oldalon, a teszthez tartozó egyedi azonosítószáma megadásával.

A vérteszt kimutatja az Omega-6 / Omega-3 arányt a szervezetben, valamint az Omega-3 indexet, ami a vérben megtalálható Omega-3 százalékos mennyisége. A mai étrend mellett az emberek nagy részénél ez az arány 20:1, vagy még magasabb, az Omega-3 index pedig 3%, vagy alacsonyabb. Ezek a mennyiségek az egészséges sejtműködés legfontosabb mérőszámai. Az aránynak 3:1-nek, vagy még alacsonyabbnak kellene lennie, míg az Omega-3 index 8% és 11% között optimális.

A tesztet a termék fogyasztásának megkezdése előtt, és a fogyasztás megkezdésétől számított 5-6 hónap elteltével érdemes elvégezni ahhoz, hogy objektív módon tájékozódhasson a szervezetében bekövetkezett változásokról. Amennyiben valaki már fogyaszt egy jó minőségű Omega-3 étrend-kiegészítőt, úgy a teszt ki fogja mutatni annak hozzáadott értékét, és kimutatja, hogy az mennyire volt hatékony.