AHS Kúra csomag - 8 palack olaj + 2 db vérteszt - 17 791 Ft megtakarítás!
A képek csak illusztrációk.

AHS Kúra csomag - 8 palack olaj + 2 db vérteszt - 17 791 Ft megtakarítás!

Cikkszám: NAO2-82
Gyártó: AHS »
Kiszerelés: db
Súly: 3.71 Kg
162 999 Ft
Nettó: 128 346 Ft +áfa
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: 8 palack 200ml AHS halolaj és 2 db száraz vérteszt.

Termékismertető

AHS természetes sarkvidéki olaj

Az AHS olaj különleges termék, ami a világ egyik legkiemelkedőbb Omega-3 étrend-kiegészítője rendkívül magas természetes DHA tartalma miatt. A DHA a testünk számára a legfontosabb Omega-3 típus, amely az AHS olajban az EPA-típusú Omega-3-mal a sejtjeink számára optimális egyensúlyban van jelen. Az Omega-3-at rendkívül jó minőségű extra szűz olívaolajjal vegyítik az előállítás során. A hozzáadott D3 -, és E vitaminnal pedig fokozottan jótékony hatást gyakorol a szervezetre. Bármely életkorban fogyasztható és ajánlott is fogyasztása. Az AHS olaj oxidációs értéke (TOTOX) rendkívül alacsony, 6 és 8 közötti, így biztosított a legjobb minőség, míg a legtöbb hasonló termék esetében ez az érték sokkal magasabb, akár 26 is lehet. A magas TOTOX értékkel rendelkező olaj akár káros is lehet a szervezet számára, továbbá a DHA lebomlását is okozhatja.

Napjainkban az emberek nagy részének étrendjében magas az Omega-6 zsírsavak aránya az  Omega-3-hoz viszonyítva: akár 20-30:1, vagy még magasabb. Ennek ismerete kulcsfontosságú az egészség szempontjából, mivel minden egyes sejtünk számára szükség van a megfelelő Omega-6/Omega-3 arányra annak érdekében, hogy a tápanyagokat felszívják, és a méreganyagokat leadják. Ez az arány a testben zajló krónikus gyulladásos folyamatoknak is egy jelzőszáma lehet, amely rengeteg betegség forrása. Minél alacsonyabb az Omega-6-Omega-3 közötti arány szervezetünkben, annál jobban tudja kontrollálni testünk a gyulladást, és annál kisebb az esély a betegségek kialakulására. Kutatások kimutatják, hogy az Omega-3 index (az Omega-3 százalékos aránya a vérben) 7,3%-ra való növelése 90%-kal csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának valószínűségét. Ez már csak azért is figyelemre méltó, mert ez a mérőszám az emberek nagy részénél 2-3%. Rengetegen járnak vérvételre rendszeresen, viszont alig néhányan nézetik az Omega-3 és Omega-6 mennyiséget a vérükben, ami pedig az egészség legfontosabb mérőszámai közé tartozó két érték.

Az AHS olajhoz tartozik egy egyedi vércsepp-teszt, amely otthon, könnyedén elvégezhető, orvosi közreműködés nélkül. A teszt anonim módon küldhető be egy független laborba elemzésre (VITAS AS, Oslo, Norvégia). Az Omega-6/Omega-3 arány és az Omega-3 index online érhető el 3-4 hét elteltével a www.beregndinbioindex.no oldalon, a teszthez tartozó egyedi azonosítószáma megadásával. A tesztet a termék fogyasztásának megkezdése előtt, és a fogyasztás megkezdésétől számított 5-6 hónap elteltével végezze el, hogy objektív módon tájékozódhasson a szervezetében bekövetkezett változásokról. Amennyiben valaki már fogyaszt egy jó minőségű Omega-3 étrend-kiegészítőt, úgy a teszt ki fogja mutatni annak hozzáadott értékét, és kimutatja, hogy az mennyire volt hatékony.

Az egészségre (és ezáltal általánosságban minden teljesítményre) gyakorolt jótékony hatása mellett az AHS olaj rendkívül pozitív hatással van a szervezet extrém terhelhetőségére. Pl.: sportolók, katonaság, rendőrség, orvosok, stb. esetében, de igaz ez menedzserek, CEO-k és egyéb szakmák esetében is.

AHS természetes sarkvidéki olaj termék összetevői

A termék tartalma tesztelésre és jóváhagyásra kerül minden egyes szállítmány esetében. Az AHS olaj a világon létező azon kevés termékek egyike, mely rendelkezik az MSC (Tengergazdálkodási Tanács) által kiállított bizonyítvánnyal. Ez azt jelenti, hogy a termék előállítása teljes mértékben lekövethető és fenntartható.

Az AHS olaj a fogyasztásra kifogott északkeleti tőkehal, fekete tőkehal és foltos tőkehal visszamaradt részeiből készül, amelyet aztán Terra Creta-ból származó organikus extra szűz olívaolajjal elegyítenek. A termék szavatossági ideje a gyártástól számított két év száraz, sötét helyen, szobahőmérsékleten való tárolás esetén.

Az ajánlott napi fogyasztás átlagosan 6,5 ml (kb. egy fél evőkanál). Egy üveg AHS olaj 200 ml-t tartalmaz.

Tápértékadatok                               10 ml                 6.5 ml

Energia                                                             84 kcal                        55 kcal
Telített zsírsavak                                               1 200 mg                    780 mg
Egyszeresen telítetlen zsírsavak                      4 600 mg                     2 990 mg
  melyből Omega-9                                           3 400 mg                     2 210 mg
Többszörösen telítetlen zsírsavak                    3 200 mg                     2 080 mg
  melyből Omega-3                                           2 290 mg                     1 489 mg
  melyből EPA                                                    570 mg                        370 mg
  melyből DHA                                                   1 430 mg                     930 mg
Polifenolok
D3 vitamin (ajánlott napi bevitel = 15 mcg)       8,5 mcg                       6,0 mcg